Personal

Megakliniken i Stockholm har en vårdstyrka på trettio medarbetare. Kompetenta tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, steriltekniker och receptionister bildar ett professionellt team för att ge dig Sveriges bästa tandvård.

Vi vill utmana dina förväntningar på en tandvårdsklinik. Vårt mål är att utföra tandvård av hög klinisk kvalité samt förmedla vår fantastiska teamkänsla vid varje kundkontakt. Vi erbjuder all behandling vid ett besök i trivsam och rofylld miljö. Vi uppskattar din åsikt om hur vi lyckas och (är lyhörda) vad vi kan göra ännu bättre.

Idéer och förbättringsförslag från vår personal har stor betydelse för utvecklandet av företaget. Vi investerar i personalens trivsel och arbetsmiljö samt värnar om vår unika teamanda. Vi tror att endast genom att ta väl hand om våra medarbetare kan vi försäkra oss om bästa omhändertagande av våra kunder.

Megakliniken är en del av en internationell koncern där det förutom vår kliniska verksamhet i Sverige och Finland även ingår en egen IT-avdelning som förädlar digitala processer och försäkrar att det dagliga arbete flyter smidigt.

Jobba hos oss

Jobb hos oss